Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa yemek

Rüyada kurbağa yemek

Rüyada kurbağa yemek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet eder.

Rüyada kurbağa yemek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Rüyada çiğ kurbağa yemek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağa bacağı yemek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kişinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada canlı kurbağa yemek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada kurbağa yemek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işarettir.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kurbağa görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek hayatının başarılarla dolacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, imkânsızı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments