Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kurbağa yemek

Rüyada pişmiş kurbağa yemek

Rüyada pişmiş kurbağa yemek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek gördüyseniz:

  • Yeni yapılanma sürecini işe yaramayan şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlatabilirsiniz.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, sevdiği birini kırmaya işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ kurbağa yemek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurbağa yemek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kurbağa bacağı yemek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kırgınların barışacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı kurbağa yemek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş geyik eti yemek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş piliç yemek iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments