Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tekmelemek

Rüyada fare tekmelemek

Rüyada fare tekmelemek şeytanın aklına uyacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare tekmelemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemeniz için birçok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada fare tekmelemek boş yere korku duyulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi tekmelemek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, yüksek tahsil yapacağına, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan tekmelemek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı tekmelemek işlerinin büyüyeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet eder.

Rüyada köpek tekmelemek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeği tekmelemek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini tekmelemek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments