Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tekmelemek

Rüyada birini tekmelemek

Rüyada birini tekmelemek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada birini tekmelemek gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Rüyada fare tekmelemek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işarettir.

Rüyada köpeği tekmelemek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek tekmelemek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi tekmelemek bilakis malının çoğalacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedi tekmelemek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabı tekmelemek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekmelediğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, şansın kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments