Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tekmelemek

Rüyada yılan tekmelemek

Rüyada yılan tekmelemek gözyaşı döküleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılan tekmelemek gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Rüyada yılan tekmelemek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine yorulur.

Rüyada birini tekmelemek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada köpeği tekmelemek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada kedi tekmelemek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet eder.

Rüyada köpek tekmelemek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı tekmelemek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada domuz tekmelemek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments