Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tekmelemek

Rüyada köpek tekmelemek

Rüyada köpek tekmelemek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yarınlara bakacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada köpek tekmelemek gördüyseniz:

  • Yardım bekleyen kişiler mevcut mal varlıklarınıza zarar verebilir.

Rüyada köpek tekmelemek beklediklerini duyacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada köpeği tekmelemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kedi tekmelemek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada adam tekmelemek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kendisi için mal mülk alacağına tabir olunur.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini tekmelemek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tekmelediğini görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Rüyada domuz tekmelemek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments