Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı tekmelemek

Rüyada kapıyı tekmelemek

Rüyada kapıyı tekmelemek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, dolayısıyla geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kapıyı tekmelemek gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Rüyada kapıyı tekmelemek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada tekmelediğini görmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada birini tekmelemek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına delalettir.

Rüyada fare tekmelemek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin tekmelediğini görmek yeni bir araba satın alınacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Rüyada köpeği tekmelemek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kedi tekmelemek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, çok hayırlı işlere atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments