Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği tekmelemek

Rüyada köpeği tekmelemek

Rüyada köpeği tekmelemek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, kazancının artacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada köpeği tekmelemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada köpeği tekmelemek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tekmelemek elde edilen nasibin artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada domuz tekmelemek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare tekmelemek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı tekmelemek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam tekmelemek masrafların altında kalacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini tekmelemek geçecek güzel bir ömre, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada yılan tekmelemek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments