Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tekmelediğini görmek

Rüyada kedi tekmelediğini görmek

Rüyada kedi tekmelediğini görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada kedi tekmelediğini gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Rüyada kedi tekmelediğini görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi tekmelemek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, köşeye sıkıştıracağına rivayet eder.

Rüyada kedi tekmelemek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini tekmelemek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada atın tekmelediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada domuz tekmelemek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada adam tekmelemek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekmelediğini görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments