Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tarafından yenmek

Rüyada fare tarafından yenmek

Rüyada fare tarafından yenmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Rüyada fare tarafından yenmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada köpek tarafından yenmek yeni maddi kapıların size açılacağın, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına alamet eder.

Rüyada aslan tarafından yenmek masumluğunu ispat edeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kurt tarafından yenmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsah tarafından yenmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayı tarafından yenmek atılan adımların zarar vereceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine rivayet eder.

Rüyada balık tarafından yenmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments