Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tarafından yenmek

Rüyada balık tarafından yenmek

Rüyada balık tarafından yenmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada balık tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Plan, takvim veya düzenlemelerde yapılacak değişiklik ya da uyarlamalar gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da romantizmi yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada balık tarafından yenmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek ailenin büyüyeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare tarafından yenmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada köpek tarafından yenmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sağlığını geri kazanacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işaret eder.

Rüyada ayı tarafından yenmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Rüyada timsah tarafından yenmek pek çok fırsatı kaçıracağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından yenmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan tarafından yenmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments