Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına inanılır.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalet eder.

Rüyada köpek tarafından yenmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada ayı tarafından yenmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık tarafından yenmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına tabir olunur.

Rüyada timsah tarafından yenmek güzel bir iş fırsatına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına inanılır.

Rüyada fare tarafından yenmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bir süre belini doğrultamayacağına inanılır.

Rüyada aslan tarafından yenmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına yorulur.

Rüyada kurt tarafından yenmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments