Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan tarafından yenmek

Rüyada aslan tarafından yenmek

Rüyada aslan tarafından yenmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, makbul olmayan işler yapacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aslan tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizi ilgilendirebilecek fırsatlar doğurabilir.

Rüyada aslan tarafından yenmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Rüyada aslanı yenmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalettir.

Rüyada fare tarafından yenmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada ayı tarafından yenmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada balık tarafından yenmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah tarafından yenmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet eder.

Rüyada köpek tarafından yenmek takdir toplayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments