Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kuyruğu yemek

Rüyada fare kuyruğu yemek

Rüyada fare kuyruğu yemek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu yemek gördüyseniz:

  • Kişisel değişim ya da değişiklik sizi serbest bırakabilir.

Rüyada fare kuyruğu yemek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruklu fare görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, güzel bir döneme girileceğine, dertlerin sonlanacağına delalet eder.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, işinde uzmanlaşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare kuyruğu görmek sağlığın bozulacağına, üzüntülerinin biteceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına tabir olunur.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments