Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruklu fare görmek

Rüyada kuyruklu fare görmek

Rüyada kuyruklu fare görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruklu fare gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hanesinin bollukla dolacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına delalettir.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak sevilen birinin geleceğine, refahının ve varlığının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kuyruksuz fare görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments