Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kuyruğunu koparmak

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, uzun sohbetler edeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada fare kuyruğu yemek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, rahatının yerinde olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kuyruksuz fare görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalettir.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments