Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kuyruğu koparmak

Rüyada fare kuyruğu koparmak

Rüyada fare kuyruğu koparmak büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek zevki sefa içinde olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada farenin kuyruğunu görmek nefsine uyacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada fare kuyruğu yemek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, gelirinin garanti olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek sıkıntılarının biteceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, afiyette ve keyifte olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyruksuz fare görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruklu fare görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments