Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kuyruğunu görmek

Rüyada farenin kuyruğunu görmek

Rüyada farenin kuyruğunu görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada farenin kuyruğunu gördüyseniz:

  • Hatalarından ya da başarısızlıklarından sizi sorumlu tutmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruksuz fare görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına delalettir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iyilik görüleceğine, çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, idealist davranacağına yorulur.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada kuyruklu fare görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments