Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böceğin kaçtığını görmek

Rüyada böceğin kaçtığını görmek

Rüyada böceğin kaçtığını görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada böceğin kaçtığını gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket edecek gibi duruyor, yenilik yapmak istiyorsunuz.

Rüyada böcekten kaçtığını görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağa kaçan böceği görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet eder.

Rüyada böceğin kaçtığını görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, hem de zengin biri olacağına, hayatın yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşu kaçırmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada altına kaçırmak görmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun evden kaçtığını görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına alamet eder.

Rüyada evlilikten kaçtığını görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Rüyada evden kaçıp evlenmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments