Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kaçırıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin kaçırıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin kaçırıldığını görmek iş değişikliğine gidileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yarınlarına inanacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızı kaçırmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini kaçırmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zor zamanların biteceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kaçırmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı kaçırmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzursuzlukların son bulacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kaçırıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kaçtığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği tarafından kaçırılmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments