Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare izi görmek

Rüyada fare izi görmek

Rüyada fare izi görmek üzüleceğine, ağlayacağına, uzaktan haberler işiteceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, parasının ve malının artacağına işarettir.

Rüyada fare izi gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Rüyada fare ayak izi görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine inanılır.

Rüyada fare izi görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda izler görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada ayak izlerini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta yara izi görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanık izleri görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde dikiş izi görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasında yara izi görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments