Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak izlerini görmek

Rüyada ayak izlerini görmek

Rüyada ayak izlerini görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak izlerini gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Rüyada bebek ayak izi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine rivayet eder.

Rüyada karda ayak izi görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada duvarda ayak izi görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, ticaretinin gelişeceğine, ileri gideceğine yorulur.

Rüyada ayak izleri görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, güzel bir hayatı olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada ayak izi bırakmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak izi görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ayak izi görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Rüyada karda ayak izleri görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments