Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda izler görmek

Rüyada vücudunda izler görmek

Rüyada vücudunda izler görmek her istediğini elde edeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda izler gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça ifade etmeniz ortamın netlik kazanmasını sağlayabilir.

Rüyada vücutta iz görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işarettir.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda izler görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda ameliyat izi görmek hayatının yolunda gideceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada vücutta yara izi görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda iz görmek istediği evde oturacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, işlerinin ters gideceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada gizlice izlenmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments