Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık izleri görmek

Rüyada yanık izleri görmek

Rüyada yanık izleri görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanık izleri gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada yanık izleri görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek mutlu günler yaşanacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada vucudunda yanık izi görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada koyun izi görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada ısırık izi görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Rüyada kedi patisi izi görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada erkek tarafından izlenmek helal kazanç elde edileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta yara izi görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments