Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare görüp öldürmek

Rüyada fare görüp öldürmek

Rüyada fare görüp öldürmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına tabir olunur.

Rüyada fare görüp öldürmek gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Rüyada fare görüp öldürmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare görüp kovalamak uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare görüp korkmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanlar görüp öldürmek yolunun hep açık olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada yılan görüp öldürmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada saçta bit görüp öldürmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments