Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare görüp korkmak

Rüyada fare görüp korkmak

Rüyada fare görüp korkmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, tatsız durumların yaşanacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine işarettir.

Rüyada fare görüp korkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız veya fikirlerinizi dile getirmeniz durumunda yaşam koşullarınızı geliştirebilecek düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada fare görüp korkmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada cenaze görüp korkmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini görüp korkmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, endişelerini silip atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada akrep görüp korkmak en gösterişli arabalara bineceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini görüp korkmak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada ruh görüp korkmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi görüp korkmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına alamet eder.

Rüyada cin görüp korkmak sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments