Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze görüp korkmak

Rüyada cenaze görüp korkmak

Rüyada cenaze görüp korkmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yarınlara bakacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze görüp korkmak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Rüyada cenaze görüp korkmak endişe verici olaylar yaşanacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deli görüp korkmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada aslan görüp korkmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yeni bir makama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz görüp korkmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada böcek görüp korkmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, borçlarının kapanacağına delalettir.

Rüyada kedi görüp korkmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan görüp korkmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek görüp korkmak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments