Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini görüp korkmak

Rüyada ölmüş birini görüp korkmak

Rüyada ölmüş birini görüp korkmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini görüp korkmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada yılan görüp korkmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına inanılır.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek görüp korkmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, güzel haberlerin alınacağına, mutluluğa ve neşeye yorulmaktadır.

Rüyada aslan görüp korkmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek görüp korkmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, ağız tadından olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada cenaze görüp korkmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruh görüp korkmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada fare görüp korkmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments