Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi görüp korkmak

Rüyada kedi görüp korkmak

Rüyada kedi görüp korkmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedi görüp korkmak gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Rüyada kedi görüp korkmak ticarette ilerleyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada fare görüp korkmak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada deli görüp korkmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, korkularının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yılan görüp korkmak kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada cenaze görüp korkmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada akrep görüp korkmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, işinin ehli olacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek görüp korkmak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına yorulur.

Rüyada köpek görüp korkmak mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments