Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruh görüp korkmak

Rüyada ruh görüp korkmak

Rüyada ruh görüp korkmak doğruluğu bulacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, daha fazla başarı kazanılacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kazancının epey düşeceğine, hayırlı kapılar açılacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruh görüp korkmak gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada ruh görüp korkmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, ticarete atılacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada ruhtan korkmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin görüp korkmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze görüp korkmak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada böcek görüp korkmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz görüp korkmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Rüyada kedi görüp korkmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments