Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini görüp korkmak

Rüyada birini görüp korkmak

Rüyada birini görüp korkmak hataların düzeltileceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada birini görüp korkmak gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Rüyada fare görüp korkmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalettir.

Rüyada örümcek görüp korkmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada akrep görüp korkmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada birini görüp korkmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini görüp korkmak iş hayatında kendi işini kuracağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada deli görüp korkmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada ruh görüp korkmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments