Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin görüp korkmak

Rüyada cin görüp korkmak

Rüyada cin görüp korkmak sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kazancının düşeceğine, yollarının açılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına inanılır.

Rüyada cin görüp korkmak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada cin görüp korkmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Rüyada köpek görüp korkmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada birini görüp korkmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada akrep görüp korkmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada deli görüp korkmak gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, ona emek vereceğine işarettir.

Rüyada aslan görüp korkmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada örümcek görüp korkmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz görüp korkmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments