Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye ellemek

Rüyada ölüye ellemek

Rüyada ölüye ellemek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Rüyada ölüye ellemek gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Rüyada ölüyü ellemek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada ölüye ellemek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ölü ellemek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yalnız kalınacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine inanılır.

Rüyada gögüs ellemek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, insanlara öncülük edeceğine delalet eder.

Rüyada kadına ellemek darlığa düşeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına inanılır.

Rüyada kar ellemek işlerin de hafifleyeceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalettir.

Rüyada memeye ellemek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, mevki kazanacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada başkasının göğsünü ellemek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments