Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falım sakız görmek

Rüyada falım sakız görmek

Rüyada falım sakız görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada falım sakız gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaybetmekten korkup yumuşamayın.

Rüyada falım sakız görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çam sakızı çiğnemek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada naneli sakız çiğnemek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çürük sakız görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada sakızla boğulmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilekli sakız görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç sakızı yemek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakkaldan sakız çalmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments