Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çilekli sakız görmek

Rüyada çilekli sakız görmek

Rüyada çilekli sakız görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işarettir.

Rüyada çilekli sakız gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada çilekli sakız görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli sakız görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye sakız vermek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna yorulur.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek huzura ve esenliğe kavuşacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada sakız satın almak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakızlı şeker görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, maddi kayıpların olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments