Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çam sakızı çiğnemek

Rüyada çam sakızı çiğnemek

Rüyada çam sakızı çiğnemek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yüzünün her daim güleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çam sakızı çiğnemek gördüyseniz:

  • Panik olmamanız durumunda olayları yararınıza olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada çam sakızı çiğnemek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kırılan kalplerin barışacağına delalettir.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına yorulur.

Rüyada damla sakızı çiğnemek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, saadetinin yükseleceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments