Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada naneli sakız çiğnemek

Rüyada naneli sakız çiğnemek

Rüyada naneli sakız çiğnemek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada naneli sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ya da önemli ilişkilerinizi iletişim kanalları yoluyla geliştirebilirsiniz.

Rüyada naneli sakız çiğnemek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet eder.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada damla sakızı çiğnemek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına inanılır.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments