Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakızla boğulmak

Rüyada sakızla boğulmak

Rüyada sakızla boğulmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sakızla boğulmak gördüyseniz:

  • Yenilik arayışı sizde değişiklikler ortaya çıkaracak.

Rüyada sakızdan boğulmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, dargınların barışacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakız çiğnerken boğulmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, maddi gücünü yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakızla boğulmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakızı tükürmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işarettir.

Rüyada başkasının sakız çiğnediğini görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada naneli sakız çiğnemek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çam sakızı toplamak işinden geri kalacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments