Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokak araları görmek

Rüyada sokak araları görmek

Rüyada sokak araları görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, başarının garantileneceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokak araları gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada ara sokaklar görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, atılan adımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına tabir olunur.

Rüyada sokak araları görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ara sokaklarda yürümek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına inanılır.

Rüyada sokakta top oynamak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokak köpek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sokak çeşmesi görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sokağa sıçmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments