Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta dolaşmak

Rüyada sokakta dolaşmak

Rüyada sokakta dolaşmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada sokakta dolaşmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Rüyada sokakta dolaşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sayılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, batıl amele, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada gece sokakta dolaşmak geride bırakacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Rüyada bisikletle dolaşmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına inanılır.

Rüyada kabristanda dolaşmak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada atla dolaşmak dişe diş savaşacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada evden eve dolaşmak sıkıntılarına ortak olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada pazarı dolaşmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments