Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ara sokaklar görmek

Rüyada ara sokaklar görmek

Rüyada ara sokaklar görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet eder.

Rüyada ara sokaklar gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Rüyada ara sokaklar görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ara sokaklarda yürümek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine delalet eder.

Rüyada sokak araları görmek bereketin geleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ara sokaklarda dolaşmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına inanılır.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yoksulluğa, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet eder.

Rüyada sokak köpekleri görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokağı süpürdüğünü görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulur.

Rüyada yavru sokak kedisi görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments