Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eyfel kulesine çıkmak

Rüyada eyfel kulesine çıkmak

Rüyada eyfel kulesine çıkmak mutlu günlerin yakında olduğuna, aralarından su sızmayacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, aşkının da kalıcı olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eyfel kulesine çıkmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmayan bir durumda duygularınızla hareket etmeniz, bir arkadaşlığınıza, aileyi ilgilendiren bir konuya ya da ilerlediğiniz bir alana zarar verebilecek konuşmalara neden olabilir.

Rüyada eyfel kulesine çıkmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eyfel kulesi görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak pişmanlığa, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kule çıkmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret eder.

Rüyada kuleye çıkmak kendisine olan güveninin artacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Rüyada kule yıkılması görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan kule görmek ağız tadının yerine geleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kuleye tırmanmak dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, her geçen gün sorunların artacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments