Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kuleye çıkmak

Rüyada yüksek kuleye çıkmak

Rüyada yüksek kuleye çıkmak zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, rızkının da çoğalacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına yorulur.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.Her türlü kimseyle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek kule görmek ardından yeni bir işe gireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, duygularının karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek kule görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Rüyada kuleye çıkmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada eyfel kulesine çıkmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kule çıkmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada galata kulesini görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, rahat edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments