Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuleye çıkmak

Rüyada kuleye çıkmak

Rüyada kuleye çıkmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuleye çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi aniden gelişen tartışmaların veya gerilim içeren bilgilendirmelerin ya da haberlerin ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada kule çıkmak mesleğine dört elle sarılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına delalet eder.

Rüyada eyfel kulesine çıkmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kuleye çıkmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada galata kulesi görmek kindar olacağına, umutlarının çoğalacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada galata kulesini görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kule görmek kişinin fakirleşeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, kendine çeki düzen vereceğine yorulur.

Rüyada kulede oturmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments