Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kule çıkmak

Rüyada kule çıkmak

Rüyada kule çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işlerinden feragat edeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kule çıkmak gördüyseniz:

  • Olaylara mantıklı yaklaşıp, duygularınızı kontrol altına almayı başarabilirsiniz.

Rüyada yüksek kuleye çıkmak işlerin yavaşlayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, ruhuna hayrat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eyfel kulesine çıkmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada kuleye çıkmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine delalettir.

Rüyada kule çıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalettir.

Rüyada yıkılan kule görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada kulede oturmak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada ikiz kule görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek kule görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments