Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuleye tırmanmak

Rüyada kuleye tırmanmak

Rüyada kuleye tırmanmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kuleye tırmanmak gördüyseniz:

  • Engellerden kurtulmanız için sizi zorlayan bazı psikolojik nedenleriniz olabilir, hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Rüyada kuleye tırmanmak büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kuleye tırmanmak sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuleden inmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulur.

Rüyada pisa kulesi görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına inanılır.

Rüyada galata kulesini görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret eder.

Rüyada kule görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına tabir olunur.

Rüyada saat kulesi görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada kule yıkılması görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, umutlarının söneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments