Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan kule görmek

Rüyada yıkılan kule görmek

Rüyada yıkılan kule görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan kule gördüyseniz:

  • Etkileme şansınız olmayan durumları etkilemek için ısrarcı olmanız sizi zorlayabilir.

Rüyada kule yıkılması görmek duygularının karşılıklı olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada yıkılan kule görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada kulede oturmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada kuleden inmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına inanılır.

Rüyada galata kulesi görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada eyfel kulesi görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ikiz kule görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına rivayet eder.

Rüyada kuleden atlamak yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments