Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kule yıkılması görmek

Rüyada kule yıkılması görmek

Rüyada kule yıkılması görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, prestij kazanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada kule yıkılması gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kule yıkılması görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine yorulur.

Rüyada yıkılan kule görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada kule vinç görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada kuleye çıkmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, istihdam edeceğine tabir olunur.

Rüyada pisa kulesi görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada eyfel kulesi görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kulede oturmak sağlıkla ilgili gelişmelere, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuleden inmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments