Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın üst katına çıkmak

Rüyada binanın üst katına çıkmak

Rüyada binanın üst katına çıkmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın üst katına çıkmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada binanın üst katında olmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak parasının pul, malının da hiç olacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalettir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments