Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka biriyle evli olmak

Rüyada başka biriyle evli olmak

Rüyada başka biriyle evli olmak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, oğlu evli ise boşanacağına, kalp kırmaya, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka biriyle evli olmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birisiyle evli olmak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka biriyle evli görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka biriyle evli olmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments